Naar boven
Menu

Vertrouw je mij?

Gods trouw aan Abraham (7 lessen)

Abrams reis is gebaseerd op vertrouwen. Daarover gaat het in deze serie: blindelings vertrouwen.

God koos Abram uit en leidde hem uit het Chaldeese Ur naar het land Kanaän. Hij sprak met hem als met een vriend. Soms was Abram het vertrouwen op God even kwijt en koos zelf zijn pad. Dat mislukte steeds.

Maar God bleef een trouwe vriend. Abram kreeg de belofte van een land, aanzien én een volk. En nog meer: Abram, inmiddels Abraham, zou de voorvader van de Here Jezus worden, de Redder van de wereld.


Inhoud: 7 lessen naar Genesis en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

De lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een hele serie.

Extra

Deze serie kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Vertrouw je mij?

Dat Je Groeien Mag