Naar boven
Menu

Pinksteren

de komst van de Heilige Geest (2 lessen)

Wind en storm… je ziet deze verschijnselen niet, maar je ziet wel wat ze doen. Je merkt de gevolgen.

We gebruiken deze voorbeelden tijdens deze lessenserie over de Heilige Geest. We luisteren naar het verhaal van Pinksteren: de Geest als adem van God en als kracht van God.

Gelovigen moeten de handen (en ogen en oren) van Jezus op aarde zijn. En dat kan, door zijn kracht. In navolging van de Here Jezus doen de apostelen, met de kracht van de Geest, bijzondere dingen!


Inhoud: 2 lessen over Pinksteren en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een complete serie.

Extra

Deze serie kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Pinksteren

Dat Je Groeien Mag