Naar boven
Menu

Het koninkrijk van God

de Here Jezus vertelt (20 lessen)

Het koninkrijk van God komt zonder pracht en praal, in eenvoud. Als je niet gelooft, zie je het niet. Maar als je het aanvaardt, wordt het zichtbaar. Lammen, blinden, hongerigen en dorstigen zien het. Voor hen is het koninkrijk van God.

De Here Jezus legt met voorbeelden en gelijkenissen uit hoe zijn koninkrijk eruitziet – vaak anders dan wij verwachten.

Het onderwerp is best abstract, maar met concrete voorbeelden wordt het duidelijk. Het koninkrijk van God zie je met de ogen van het geloof.


Inhoud: 20 lessen naar Matteüs en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een hele serie.

Extra

Deze serie kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Het koninkrijk van God

Dat Je Groeien Mag