Naar boven
Menu

Hemelvaart

de Koning laat ons niet alleen (2 lessen)

Wat is eigenlijk het werk van een koning? Een goede koning wil dat het goed gaat met zijn onderdanen. Hij is dienaar: het gaat hem niet om macht, maar hij staat in dienst van het volk.

De Here Jezus weet wat wij nodig hebben. In zijn afscheidstoespraak belooft hij zijn leerlingen (en ons!): “Ik laat jullie niet alleen achter. Ik stuur jullie de Heilige Geest. Zo kan ik altijd bij jullie zijn!”

De eerste hemelvaartsles kijken we vanuit het perspectief ‘een Koning op zijn troon’ en de tweede les zien we dat Jezus ons niet alleen achterlaat.


Inhoud: 2 lessen naar Handelingen en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een complete serie.

Extra

Deze lessen kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Hemelvaart

Dat Je Groeien Mag