Naar boven
Menu

Een dankfeest

het loofhuttenfeest (1 les)

Het loofhuttenfeest (soekot) is het vrolijkste feest dat in de bijbel genoemd wordt. Het is een bedevaartfeest, zoals Pesach en het Wekenfeest. Het is een feest in de herfst, om de (wijn)oogst te vieren en God te danken.

Het feest duurde zeven dagen en daarna volgde nog een samenkomst op sabbat. Het feest draaide om vreugde voor de Here God.

In deze vrolijke les vol mooie symboliek leren we dat we thuis zijn, daar waar God is.
 


Inhoud: 1 les over het loofhuttenfeest en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een complete serie.

Extra

Deze lessen kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Een dankfeest

Dat Je Groeien Mag