Naar boven
Menu

David

de herder-koning (12 lessen)

Verhalen over David zijn altijd populair: een jongen die een reus verslaat, een koning die zijn vijand toch liefheeft en rouwt om zijn dood. Een man die zwaar zondigt en toch openlijk berouw toont. Een man naar Gods hart.


We kunnen de figuur David gemakkelijk romantiseren. Maar hij is een gewoon mens, door God uitgekozen om koning van Israël te zijn. Gods Geest laat hem zijn psalmen zingen en maakt het berouw in hem wakker.

In deze serie werken we toe naar de grote Zoon van David, die ónze goede herder is.


Inhoud: 12 lessen, veel illustraties, liedjes en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een complete serie.

Extra

Deze serie kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » David

Dat Je Groeien Mag