Naar boven
Menu

Beloofd is beloofd

advent: Gods trouw (4 lessen)

Advent is in het kerkelijk jaar een periode van verwachting en hoop. Zoals het volk Israël eeuwenlang wachtte op de komst van de beloofde Verlosser, de Messias, verwachten wij de (terug)komst van Koning Jezus. Ook onze leerlingen kunnen die sfeer goed aanvoelen en begrijpen.

In deze serie willen we laten zien dat God doet wat hij belooft. Zijn woorden komen uit; hij is te vertrouwen.

De begrippen trouw, belofte en beloven gebruiken we veel in de lessen. Zo verankeren ze en krijgen betekenis in de verhalen rond advent.


Inhoud: 4 lessen door de Bijbel heen en een uitgebreide handleiding

Bestellen of meer info?

Vul je gegevens in en we helpen je graag.

Een moment geduld aub.

* Je krijgt maximaal 4 keer per jaar onze nieuwsbrief met gratis materiaal, handige tips en leuke aanbiedingen. Je kunt je uiteraard op elk moment afmelden.

Spelregels

Onze lessen worden per e-mail verstuurd en kosten € 5 per stuk. Je kunt ze daarna zelf (laten) afdrukken en voor je hele groep vermenigvuldigen en gebruiken.

Aanpassingen (tekst, afbeeldingen of werkmateriaal), instructie en tips zijn meestal bij de prijs inbegrepen. Kortingen gelden alleen bij bestelling van een complete serie.

Extra

Deze lessen kun je afsluiten met een bijpassende viering of kerkdienst. Daarvoor hebben we liturgie-ideeën, een beamerpresentatie en uitdeelmateriaal ontwikkeld.

Of laat deze lessen op maat maken voor jouw specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld: meer (of andere) tekst, grotere afbeeldingen of extra leermiddelen en pictogrammen. Meestal is de serie al binnen een week aangepast.

Neem contact op en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

» Lessenseries » Beloofd is beloofd

Dat Je Groeien Mag